TFF'den Eryaman stadyumu kararı

Trendyol Süper Lig'i 26. hafta maçlarında Galatasaray'ın Ankaragücü'nü konuk etmesi öncesinde maçın hangi stadyumda oynanacağı henüz belli olmadığı bildirilirken TFF, konuyla ilgili bir karar aldı. Detaylar burada...

TFF'den Eryaman stadyumu kararı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig'in 26. hafta maçlarında Ankaragücü ile Galatasaray arasında oynanacak mücadele öncesinde karar verdi. Eryaman Stadı'nın zemininin kötü olması nedeniyle maçın nerede oynanacağı henüz bilinmezken TFF, karşılaşmanın Eryaman'da yapılmasına karar verdiğini duyurdu.

GENÇLERBİRLİĞİ FARKLI STADYUMDA OYNAYACAK

TFF'den Eryaman stadyumu kararı

Ankaragücü ile Gençlerbirliği'nin bu stadı paylaştığı için TFF, zeminin maç yoğunluğundan etkilenmemesi ve bakımların doğru yapılabilmesi için Gençlerbirliği’nin maçlarını ayrı bir stadyumda oynaması yönünde kulübe tavsiyede bulundu.

"Ankaraguçu Eryaman'da devam ediyor"

Süper Lig'de yer alan Ankaragücü'nün, sahanın bakımından sorumlu Eryaman Stadyumu'nda maç yapmaya devam edeceği öğrenilirken TFF denetimleri ve aynı zamanda yaptırımları da artarak süreceği belirtildi.

TFF'den 3 kulübe uyarı!

TFF ayrıca Ankaragücü, Kayserispor ve Rizespor'a, stadyum sahalarının bakımını hızlandırmaları gerektiği, aksi takdirde maçın iptal edileceği bilgisini verdi. TFF, ev sahibi kulüplerin sorumluluğunda olan stadyum sahalarına ilişkin denetim ve yaptırımları daha da güçlendirecek.