TOGG satışları 2024'ten itibaren farklı boyuta geçiyor

Türkiye'nin yerli otomobili Togg için gelecek yıl yeni bir dönem başlıyor. Tanıtıldığı ilk günden bu yana büyük ilgi gören, hem tasarımı hem de işlevselliğiyle dikkatleri üzerine toplayan Togg, yakında online olarak da karşımıza çıkacak... İşte konuyla ilgili detaylar...

TOGG satışları 2024'ten itibaren farklı boyuta geçiyor

'DoluBatarya' adlı kullanıcının sosyal ağ hesabında paylaşılan bilgiye göre, yurt içi otomobil teslimatlarına yönelik 18 bininci yedek parça partisini üretmenin zamanı geldi. ogg teslimatlarında yaşanan gecikmeler alıcılar açısından sıkıntı yaratsa da, bu düzenleme sonucunda 20.000 birincil ve 20.000 yedek olmak üzere toplam 40.000 kişiye yerli otomobile sahip olma hakkı tanındı. Togg'un önümüzdeki yılki satışlarıyla ilgili yeni bir gelişme var.

BÜYÜK TESLİMATLAR TAMAMLANDI

Edinilen bilgilere göre, büyük bir kısmı tamamlanmış olan yerli otomobil teslimatları yönetmelik gereği 20.000 asil müşteriye teslim edilecek. Değiştirme teslimatlarında sipariş onayı arayışı birkaç hafta boyunca devam etti. Bu konuyla ilgili bilgi paylaşan “dolubatarya” hesabı şu paylaşımı yaptı:

“Abonelerimizden gelen mesajlara göre 15, 17 hatta 18 bin sıranın talihlileri de teslimat için çağrıldı. Ancak potansiyel rezerv müşterilerin büyük bir kısmı mevcut arabalarını kısa sürede satamayacakları için bu satın alım hakkını kullanmayı reddediyor, bir kısmı ise fiyatın yüksek olduğuna inanıyor."

TOGG satışları 2024'ten itibaren farklı boyuta geçiyor

YENİ YIL İÇİN YENİ ADIMLAR

Ayrıca komponent satışlarının dönüşüm oran durumunun düşük olması nedeniyle yerli otomobillerin yakın zamanda online sipariş almaya başlayacağı da tahmin ediliyor. Söz konusu sayfa, gönderisinde konuyla ilgili şunları ifade etti:

“Parça satışlarındaki dönüşüm oranının düşük olması nedeniyle Togg'un yakın zamanda online sipariş kabul etmeye başlayacağı tahmin edilmekte. Yeni yılda herkes tarafından satın alınabilen Togg T10X'in fiyat artışı yapılmadan etkilenen müşterilere yeniden teslim edilmesini umuyoruz."