Trabzonspor'da beklenmeyen ayrılık! Yıldız isim veda ediyor

Trabzonspor'da sevilen yıldız ile şok ayrılık yaşanıyor! Yunan Yıldız Bakasetas takımdan ayrılıyor! İşte ayrıntılar...

Trabzonspor'da beklenmeyen ayrılık! Yıldız isim veda ediyor

Süper Lig'in 13. haftasında Sivasspor ile 3-3 berabere kalan Trabzonspor, şimdi de takımın önemli isimlerinden biriyle yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Bordo-mavililer, Kış Transfer Dönemi öncesinde kadrosunu güçlendirme ve performansıyla beklentileri karşılayamayan oyuncularıyla vedalaşma kararı alırken, gözler Yunan yıldız Andreas Bakasetas'a çevrildi.

2021 yılından bu yana Trabzonspor formasını giyen Bakasetas, bu sezon 11 maçta görev alarak 3 gol ve 1 asistle katkı sağladı. Ancak Sivasspor karşılaşmasında beklenen performansı gösteremeyen oyuncunun, teknik direktör Abdullah Avcı'nın gözünde düştüğü ve ayrılığın onaylanabileceği iddia ediliyor.

trabzonspor Bakasetas Takımdan Ayrılıyor mu

Yunan orta saha oyuncusunun, kulübün sözleşme uzatma teklifini reddetmesi, devre arasında takımdan ayrılma ihtimalini güçlendiriyor. Güncel piyasa değeri 10 milyon euro olan Bakasetas, Trabzonspor'da 114 maçta görev alarak 31 gol ve 22 asist kaydetmişti.

A Spor yorumcusu Ulaş Özdemir, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bakasetas devre arasında Trabzonspor'dan gidebilir. Trabzonspor, yabancı transfer yapacaksa bazı oyuncularından vazgeçmeli. Bakasetas, kulübün teklifini reddetti. Eğer devre arasında başka bir takım bulabilirse ayrılabilir" şeklinde konuşmuştu.

Trabzonspor, bu beklenen ayrılıkla birlikte kadrosunu güncelleyerek ikinci yarıya daha güçlü bir şekilde girmeyi hedefliyor. Futbolseverler ise Bakasetas'ın veda sürecini yakından takip ediyor.