Ünlü fenomen Arda Bektaş güpegündüz saldırıya uğradı: 'Kerimcan Durmaz sorumludur'

Arda Bektaş saldırıya uğradı. Suçlu Kerimcan Durmaz'ın asistanı mı çıktı? İşte yaptığı açıklamalar...

Ünlü fenomen Arda Bektaş güpegündüz saldırıya uğradı: 'Kerimcan Durmaz sorumludur'

Ünlü sosyal medya fenomeni Arda Bektaş, bugün Nişantaşı'nda Kerimcan Durmaz'ın asistanı Furkan Çağman tarafından saldırıya uğradığını iddia etti. Olayın şok edici görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşan Bektaş, yaşadığı şiddeti tüm kamuya duyurdu ve hukuki adımlar atacaklarını açıkladı.

Arda Bektaş, Kerimcan Durmaz ve çevresiyle yaşadığı çeşitli sorunları ve psikolojik şiddeti paylaşarak başladığı açıklamasında, bugün yaşadığı saldırıyı anlattı. Bektaş, kulaklığı takılı olduğu sırada arkadan yaklaşarak kendisine saldıran Furkan Çağman'ı engelleyemediğini belirtti.

arda bektaşa kerimcan durmazın asistanı furkan bölükbaşı saldırdı

Saldırı anlarını içeren görüntüleri de paylaşan Bektaş, "Ülkemin ve şahsımın içinde olduğu şiddet sarmalından payıma düşeni üzülerek yaşadım. Artık bu insanların fiziksel şiddete varan eylemlerinden yoruldum ve çok üzgünüm. Türk adaletine güveniyorum. Dilerim ki bu insanların bana karşı yıllardır süren nefreti, önümü kapatma çabaları, hırsları, sözlü ve fiziksel şiddete dönen eylemleri durum biter, ancak başıma gelebilecek herhangi bir fiili olaydan Kerimcan Durmaz, çalışanı Furkan Çağırman ve yakın çevreleri sorumludur" dedi.

arda bektaşa kerimcan durmazın asistanı furkan bölükbaşı saldırdı

Kerimcan Durmaz ise hakkındaki suçlamalara herhangi bir açıklama yapmazken, yalnızca Selin Ciğerci ile paylaşım yaptı.

Arda Bektaş'ın yaşadığı bu olay, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve kamuoyunun dikkatini çekti. Bektaş'ın şiddetin her türlüsüne karşı çıkarak hukuki yollarla adalet arayışını sürdüreceği belirtiliyor. Olayla ilgili gelişmeler merakla bekleniyor.