Ünlü şarkıcı pavyon dansları için açtı ağzını yumdu gözünü

Çok yakında ekranlarda yayınlanması beklenen, ancak daha öncesinde fragmanlarıyla gündem olan 'İnci Taneleri' adlı dizinin Dilber karakterine hayat veren oyuncu Hazar Ergüçlü'nün gösterdiği 'pavyon dansı' performansı sosyal medya platformlarında çok konuşuldu. Akım haline gelen dansla ilgili ünlü şarkıcı Aydilge, konuya ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ünlü şarkıcı pavyon dansları için açtı ağzını yumdu gözünü

İnci Taneleri Kanal D ekranlarına izleyicilerle buluşacak olan olan İnci Taneleri adlı dizinin başrol oynayan Hazar Ergüçlü, dizide Dilber karakterine hayat veriyor. Hazar Ergüçlü'nün kısa süre içerisinde ekranlara gelecek olan dizide gösterdiği pavyon dansı sosyal ağlarda trend haline geldi ve ortalığı kasıp kavurdu.

Şarkıcı Adilge bu konuda ne dedi?

Ünlü şarkıcı Aydilge pavyon dansları için açtı ağzını yumdu gözünü

Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu yazdığı yeni dizi İnci Taneleri ekranlarda yerini almaya hazırlanıyor. Daha dizinin ilk bölümü çıkmadan Hazar Ergüçlü'nün hayat verdiği Dilber karakterinin fragmanının yayınlanması sosyal ağlarda heyecan yarattı.

Fragman sosyal medya platformlarında gündem olunca Ergüçlü'nün giydiği elbise yılın en çok konuşulan elbisesi oldu. Ünlü şarkıcı Aydilge ise, Dilber karakterinin bu kadar popüler olmasına tepki gösterdi.

“Bir kadın pavyonda çalışıyordu ve mide kanserine yakalanmıştı…”

Ünlü şarkıcı, paylaştığı bir videoda şu ifadelere yer verdi:

Ünlü şarkıcı Aydilge pavyon dansları için açtı ağzını yumdu gözünü

Babamın yıllar öncesinde bir hastası vardı. Kadın pavyonda çalışıyordu ve mide kanserine yakalanmıştı. Bir kadın aşırı içki, sigara ve şiddete maruz kaldı. Babam kanser olduğunu açıklayınca kadın, 'Doktor, ben zaten kanserin tam içindeyim' diye ifade kullanmış. Şimdi, pavyon dansına ilişkin duyar kastınız diyeniniz vardır. Evet kadınlar belki de o elbiseyle yalnızca beğenilmek ve popüler dansı taklit ederek cinsel olarak arzulanmak istiyorlardır.

Kişisel tercihleri ​​hakkında ne söyleyebiliriz ki? Ama şunu da unutmamak gerekiyor: Bu elbise yalnızca bir elbise değil, bu dans sadece dans değil, temsil ettikleri ailenin kültürü binlerce kadının acısı olarak görülüyor. Dans ettiğinizde bu acıları ayaklar altına alırsınız. Faturayı Dilber ödeyecek evet.. Muhtemelen hayatlarına da mal olacak."