Ünlü şarkıcıdan kahreden haber: Sahnede yaşamını yitirdi

Brezilya’da herkes tarafın çok sevilen ve milyonlarca hayranı olan ünlü şarkıcı sahnede hayatını kaybetti. Ünlü sanatçının sevenleri ve ailesi yasa boğuldu. İşte detaylar….

Ünlü şarkıcıdan kahreden haber: Sahnede yaşamını yitirdi

Brezilya’nın tanınan sahne sanatçılarından olan o ünlü şarkıcının beklenmedik ölümü tüm ülkeyi derinden üzdü. Detaylar haberimizde…

su

ÜNLÜ ŞARKICI SAHNEDE KALP KRİZİ GEÇİREREK YAŞAMINI YİTİRDİ! HAYRANLARI YASTA, O ANLAR ANBEAN KAMERADA

30 yaşındaki şarkıcı, internet üzerinden yayınlanan bir etkinlikte sahnede şarkı söylerken kalp krizinden hayatını kaybetti. Bu anlar kameralar tarafından kaydedildi. Detaylar burada...

Brezilyalı şarkıcı Pedro Enrique sahnede kalp krizi geçirdi. Brezilya'nın Feira de Santana kentinde çevrimiçi bir dini etkinlikte müjde şarkısı söyleyen 30 yaşındaki şarkıcı, sahnede şarkı söylerken kalp krizinden öldü.

KALP KRİZİ GEÇİRDİĞİ ANLAR KAMERADA

Pedro Enrique şarkı söylerken dengesini kaybedip sırt üstü düştü ve seyirciler ona yardım etmek için hemen sahneye koştu. Pedro Enrique'nin yere düştüğü anlar kameralara yansıdı.

Herkesin neşeli ve sevilen bir adam olarak tanıdığı Pedro Enrique'nin evli ve bir aylık bir kız çocuğu babası olduğu açıklandı.