Yargı dizisinde ortalık karıştı! Oyuncular birbirine girdi: Kanal D'den...

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Yargı'da beklenmedik olaylar yaşanırken ortalık karıştı. Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı Yargı dizisinin setinde tepkiler büyüdü.

Yargı dizisinde ortalık karıştı! Oyuncular birbirine girdi: Kanal D'den...

Son dönemlerde gündemde olan Kızılcık Şerbeti dizisine uygulanan cezaya adeta ateş püskürdü. Yargı dizisi ekibinden 'Sansüre hayır' tepkisi geldi. RTÜK tarafından Kızılcık Şerbeti dizisine verilen yayın durdurma cezasına sessiz kalınmadı.

Kızılcık şerbeti yargı açıklaması

Show TV ekralarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisine Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’nun 5 bölüm yayın durdurma cezası verirken aynı zamanda 1.5 milyon para cezası uygulandı. Ünlü isimlerden bu karar tepkiler çığ gibi büyürken ‘İslamafobi’ konulu bir belgesel, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Koronavirüs kadar tehlikeli olan, İslam düşmanlığı virüsüdür. Bu virüs özellikle avrupa ülkelerinde hızla yayılıyor” ifadeleriyle ekranlarda yer alırken 'Kadına şiddet' sahnesi gerekçe olarak var sayıldı.

Dizinin ekibi 5 hafta ücret alamayacak olup çalışanlar ise mağdur kalırken Yargı dizisi 'Sansüre hayır' sözleriyle tepki gösterildi.