Yemeğinin parsını ödemeyen kaymakam kendi başını yaktı

Artvin ilimizde tüm kamuoyunun tepkisini çeken bir olay meydana geldi. Misafirleri ile beraber döner yemeye giden kaymakam hesap ödemeden esnafı mağdur etti. Bu durum vatandaşında tepkisini çekti. Makamını kullanarak esnafa zorbalık yapan kaymakama İç İşleri Bakanlığından soruşturma başlatıldı. İşte detaylar…

Yemeğinin parsını ödemeyen kaymakam kendi başını yaktı

Misafirleri ile beraber gittiği restoran da hesabı ödemeyen kaymakam için iç işleri bakanlığı harekete geçti. Detaylar haberimizde...

su

YEDİĞİ YEMEĞİN PARASINI ÖDEMEYEN YUSUFELİ KAYMAKAMI HACI KERİM MERAL HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Artvin'de bir restoranın yemeklerini beğenmeyen ve faturayı ödemeyen Yusufeli Hacı Kaymakamı Kerim Meral hakkında İçişleri Bakanlığı harekete geçti. Artvin Valisi yaptığı açıklamada, "İçişleri Bakanlığımız müfettiş görevlendirmiş ve bu konuyla ilgili Yusufeli Hacı Kaymakamı Kerim Meral hakkında soruşturma başlatmıştır." ifadelerine yer verildi.

İçişleri Bakanlığı, Artvin'in Yusufeli ilçesinde ziyaret ettiği restoranın yemeklerini beğenmediği için faturayı ödemeyen Hacı Kaymakamı Kerim Meral hakkında soruşturma başlattı.

HESAP ÖDEMEDEN RESTORANDAN AYRILDI

Olay, 6 Kasım Pazartesi günü saat 12.17'de meydana geldi. Yusufeli Hacı Kaymakamı Kerim Meral, 2 misafiriyle birlikte ilçedeki bir restoranı ziyaret etti. Restoranın ailenin salonunda oturan Meral, siparişini almaya gelen garsona döner istediğini söyledi. Garson, işletmelerindeki iş yoğunluğu nedeniyle normalde Cağ Döner'i saat 11'den sonra kesmediklerini, sadece porsiyon halinde servis yapabildiklerini söyledi. Daha sonra Kaymakam Meral, döner siparişi verdi. Misafirleriyle döner yiyen, ardından tatlı yiyen, çay içen ve kasaya giden Kaymakam Meral, diğer müşterilerin yanında sesli bir şekilde işletme sahibi Ferhat Kodat'a döneri, pilavı, sütlacı beğenmediğini dile getirerek işletmeden ayrıldı. O anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İçişleri Bakanlığı bu soruna yönelik tedbirler aldı. Artvin Valisi yazılı açıklamasında şunları söyledi: “Bugün medyada yer alan konu ile ilgili Yusufeli Kaymakamı Hacı Kerim Meral hakkında İçişleri Bakanlığımızca müfettiş görevlendirilerek soruşturma başlatıldı. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadelerini kullandı.

su