Yıldız Tilbe, muhabirlere sert çıkıştı! O anlar kamerada

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, kendisine hastalığıyla ilgili soru soran muhabirlere ateş püskürdü. Tilbe, “İnsanı kızdırıyorsunuz. Aynı soruları soruyorsunuz. Yeter bıktım sizden.” diyerek tepki gösterdi.

Yıldız Tilbe, muhabirlere sert çıkıştı! O anlar kamerada

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, geçtiğimiz günlerde kendisine hastalığıyla ilgili sorular yönelten muhabirlere sokak ortasında sert bir tepki gösterdi. Tilbe, muhabirlere yönelik ateş püskürerek, "İnsanı kızdırıyorsunuz. Aynı soruları soruyorsunuz. Yeter bıktım sizden." şeklinde ifadelerle bir tepki verdi.

Bir süre önce yoğun bakıma alındığı iddialarıyla gündeme gelen şarkıcı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada sağlık durumunun iyi olduğunu belirtmişti. Ancak Nişantaşı'nda görüntülenen Tilbe, muhabirlerin ısrarlı sorularına daha fazla dayanamayarak sinirlendi. "Hayır istemiyorum! Açım açım. Çekilin önümden." diyerek soruları yanıtlamaktan kaçındı.

yıldız tilbe

Sosyal medyada da sağlık durumuyla ilgili gelen sorulara sert tepki veren Yıldız Tilbe, muhabirlere yönelik sinirli çıkışında, "İnsanı kızdırıyorsunuz. Aynı soruları soruyorsunuz. Yeter." ifadelerini kullanarak basın mensuplarına duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. Bu olay, ünlü şarkıcının özel hayatına dair süregelen spekülasyonların bir yansıması olarak dikkat çekti.