Yusuf Güney tasını tarağını topladı gidiyor! Daha fazla dayanamadı

Ünlü şarkıcı Yusuf Güney, yüksek kira fiyatları nedeniyle ev sahibi tarafından baskıya uğradığını açıkladı. Güney, ev sahibinin aylık 50 bin lira kira talebinin kendisi için skabul edilemez olduğunu ifade etti. İşte detaylar...

Yusuf Güney tasını tarağını topladı gidiyor! Daha fazla dayanamadı

Ünlü şarkıcı Yusuf Güney, yüksek kira fiyatlarıyla ilgili yaşadığı anlaşmazlık hakkında açıklamalarda bulundu.

Bir canlı yayında ev sahibinin 50 bin Türk Lirası kira talebinde bulunduğunu belirten Güney, bu durumun kendisini rahatsız ettiğini ifade etti. Güney, ev kirasını 14 bin Türk Lirası olarak başladığını ancak son zamanlarda 20 bin Türk Lirası'na yaklaşan bir kira ödediğini dile getirdi. Şarkıcı, "1,5 yıl içinde 6 bin Türk Lirası olan evi zam yaparak 20 bin Türk Lirası'na çıkarıldı. Birden böyle bir durumla karşı karşıya kaldım. Ev sahibi 'Çık, benim evimin değeri 50 bin lira' diyor. Şu anda İngiltere'ye kesin bir dönüş kararı aldım. Büyüdüğüm yere dönüş yapıyorum." şeklinde açıklamalarda bulundu.

Yusuf Güney, 14 yaşına kadar Trabzon'da yaşadıktan sonra ailesiyle birlikte İngiltere'ye taşınmıştı. Londra'da Rafet El Roman'ın verdiği bir konserde sanatçıyla tanışması sonucu müzik kariyerine başlayan Güney, daha sonra Türkiye'ye dönerek müzik dünyasında tanınmıştı.

Son dönemlerde siyasi açıklamalarıyla da dikkat çeken Güney, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a verdiği destekle bilinmektedir.