Ziraat Bankası öğrencilere koltuk çıktı! Telefonundan bunu yapana 1500 TL harçlık var

Resmi internet sitesinde yer alan habere göre Ziraat Bankası, Ağustos ayı kampanyasında Troy üyelerine özel fırsatlar sunuyor. Kampanya 14 Ağustos'ta başlayıp 10 Eylül tarihine kadar sürecek. İşte kampanyanın detayları...

Ziraat Bankası öğrencilere koltuk çıktı! Telefonundan bunu yapana 1500 TL harçlık var

Resmi internet sitesinde yer alan habere göre Ziraat Bankası, Ağustos ayı kampanyasında Troy üyelerine özel fırsatlar sunuyor. Bu kampanya, özellikle iPad alışverişine odaklanarak öğrenciler ve öğretmenler için tasarlanmıştır. Kampanya 14 Ağustos'ta başlayıp 10 Eylül'e kadar devam edecek. Kampanya detayları haberimizde..

Ziraat Bankası'ndan öğrencilere 1.500 TL nakit yardımı!

Kampanya kapsamında Troy üyelerine, öğretmen ve öğrencilere iPad satın almaları karşılığında 1.500 TL geri ödemesiz nakit hibe verilecek. Bu destek, 9.000 TL üzeri iPad satın alan öğrenci ya da öğretmenlere verilmektedir. Ayrıca bu alışverişlerinizde geçerli 1.500 TL tutarında Apple Aksesuarları indirim kuponuna da sahip olacaksınız. Bu indirim kuponlarını Troy mağazalarında ve troyestore.com'da kullanabilirsiniz.

Kampanya Bankkart, Bankkart Genç ile Bankkart Başak sahiplerine tasarlandı. Katılımcılar kampanyadan hem kredi kartıyla hem de banka kartı özelliğini kullanarak yararlanabilirler. Kampanya süresince her katılımcı toplam 1.500 TL değeri hediye çeki kazanma şansına sahip olacaklar. Bu hediye kartları, ödeme sırasında Apple aksesuarlarını kullanmanıza olanak tanır.

Ziraat Bankası öğrencilere 1500 TL harçlık

Kampanyalara katılabileceğiniz çeşitli kanallar bulunmaktadır. Banka kartı sahipleri kampanyaya Bankkart mobil uygulamasından, bankkart.com.tr web sitesinden ya da SMS yoluyla katılım sağlayabilirler. SMS ile katılmak isteyenler "IPAD" yazıp 4757 numarasına SMS göndererek kampanyaya katılabilirler. Kampanya süresince her müşteri 1 indirim kodu kazanabilirler. SMS göndermek ücretsiz olmakla birliklte SMS ile gönderilmiş olan indirim kodları, müşterinin banka kayıtlı cep telefonuna anında gönderilmekte ve Troy mağazalarında ve troyestore.com'da ödeme sırasında kullanılabilmektedir. Promosyon dönemlerinde ana kart sahipleri ek kart ve sanal kart harcamalarından yararlanabilmektedir.

Ziraat Bankası'nın Ağustos ayı kampanyasıyla teknolojiyi özellikle öğrenci ve öğretmenler için daha erişilebilir hale getirmeyi amaçlıyoruz. Ziraat Bankası A.Ş, promosyon koşullarında değişiklik olması durumunda gerekli açıklamaları yapacaktır. ve Arti Bilgisayar A.Ş. Ziraat Bankası, bu özel kampanyayla öğrenci ve öğretmenlere teknoloji odaklı eğitim konusunda destek olmak istiyor.