Ağlama krizine giren Neslihan Atagül, alyansını yerlere fırlattı!

Kadir Doğulu'nun Çeşme'de ortaya çıkan skandal görüntüleri sonrasında eşine sahip çıkmayı seçen Neslihan Atagül'ün dün gece bir mekanda gözyaşı döktüğü söylendi. Güzel oyuncunun ağlama krizine girdikten sonra öfkeyle alyansını yerlere fırlattığı öğrenildi.

Ağlama krizine giren Neslihan Atagül, alyansını yerlere fırlattı!

2016 yılında dünyaevine giren Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu, bir süredir ihanet suçlamasıyla son günlerde magazin basınında sıkça yer almaya başladılar.

Neslihan Atagül

Kadir Doğulu'nun bir gece kulübünde başka kadınlarla eğlenirken çekilen görüntüsü magazin gündemine oturdu. İhaneti reddeden ve hakkında çıkarılan 'imam nikahlı eşi var' iddialarını kabul etmeyen Kadir Doğulu, "Benimle konuşmak isteyenle konuşurum, bir derdi varsa dinlerim" derken Neslihan Atagül ise eşini savunarak “Gürültülü bir ortamda sıradan bir sohbet." şeklinde bir açıklama yaptı.

Neslihan Atagül

Ünlü çift boşanıyor mu diye konuşulduğu süreçte birçok kez birlikte görülen ve aralarında herhangi bir sorun olmadığı gösteren Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu çifti, 'evliliğimiz devam ediyor' havası yarattığı görüldü. Tüm bu yaşananlar sonrasında ünlü çiftin yeni bir olay yaşadığı öğrenildi.

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Neslihan Atagül

Habere göre; Aldatılma suçlamalarının ardından şöhreti fırsata çevirdiği ve reklam maliyetlerini 10 milyon TL'ye çıkardığı söylenen ünlü çift, geçtiğimiz günlerde yeni bir kriz yaşadıkları söylendi. Dün gece kız arkadaşları ile birlikte görüntülenen Neslihan Atagül gittikleri yerde gözyaşlarına boğulduğu söylendi.

Neslihan Atagül

Güzel oyuncunun ağlarken sinir krizine girdiği ve parmağındaki yüzüğü yerlere fırlattığı konuşulurken Atagül'ün, arkadaşları tarafından güçlükle sakinleştirildiği öne sürüldü.

Neslihan Atagül

Bir zamanlar boşanma kararı alan güzel oyuncu, kariyerini bir kez daha ön planda tutmuş ve doğru zamanı beklediği de gelen bilgiler arasında yer aldı.