Banu Alkan 65 yaşında apar topar evlendi!

Yeşilçam'ın gözde ismi olarak bilinen Banu Alkan, sessiz sedasız evlendiği ortaya çıktı. 20 yıl yasak aşk yaşayan ve bugüne kadar hiç evlenmeyen Banu Alkan'ın 65 yaşında ilk evliliği yaptığı bilgisi geldi.

Banu Alkan 65 yaşında apar topar evlendi!

2022 yılında Hollanda'ya yaşayan Türk iş insanı Kemal Yıldız ile nişanlandığını duyururken 20 yıl yasak aşk yaşadığı ve bugüne kadar hiç evlenmeyen Banu Alkan'ın 65 yaşında ilk yaptığı evliliği ortaya çıktı. İlk evliliğini yapan Alkan'dan açıklamalar geldi.

Banu Alkan'ın 65 yaşında ilk evliliğini yaparken düğün için hazırlık yapıldığı öğrenildi. Onur Akay, Yeşilçam'ın Afrodit'i Banu Alkan'ın 2022 yılında nişanlanmasıyla iş insanı Kemal Yıldız düğün yapmadan sessiz sedasız evlendiği bilgisi verildi. Afrodit'in gelinlik giyeceği düşünülürken Akay, bir ömür mutluluk dileklerini sundu.
banu alkan
17 YAŞINDAKİ AŞK İLE EVLİLİK
17 yaşındayken babasından 2 yaş büyük evli ve zengin iş insanı Gürbüz Hanif'le yasak aşk yaşarken Banu Alkan, bu ilişkiyi 20 yıl süreyle devam ederken kanser teşhisi konularak kısa süre sonrasında vefat eden Hanif'ten hayatını kaybetmesiyle ayrılık yaşandı. Daha sonrada kendisinden 11 yaş küçük Murat Taşdemir ile aşk yaşamıştı.