Eda Ece, düğününden önce imaj tazeledi!

Yasak Elma yıldızı Eda Ece, düğün günü için gün saymaya başladı. 21 Haziran'da Buğrahan Tuncer ile evlenmeye hazırlanan ünlü oyuncu imajını değiştirdi.

Eda Ece, düğününden önce imaj tazeledi!

Yasak Elma dizisiyle büyük hayran kitlesi kazanan başarılı sinema oyuncusu Eda Ece, basketbolcu Buğrahan Tuncer ile 4 yıldır güzel bir birliktelik yaşıyor. 1 ay önce nişanlanan güzel oyuncu düğüne 20 gün kala saçlarını koyu renge boyatarak imaj tazeledi.

Eda Ece, düğününden önce imaj tazeledi

Saçlarını koyu kumrala boyatan Eda Ece, Instagram hesabında yeni görünümünün videosunu paylaştı. Çektiği bir videoyla imajını değiştirdiğini açıklayan Ece, videosunda "Artık sarışın değilim. Eski saçlarıma döndüm, lise saçlarım gibi" dedi. Güzel oyuncunun takipçileri ise yeni paylaşıma, "Kadın 10 yaş daha genç ve daha güzel", "İnanılmaz, doğal olan her zaman en güzeli, en yakışandır" yorumlarını yaptılar.

Eda Ece, düğününden önce imaj tazeledi

DÜĞÜN DETAYLARI AÇIKLANDI

Gazeteci Birsen Altuntaş'a göre; Eda Ece'nin 4 yıldır birlikte olduğu Buğrahan Tuncer ile 20 Haziran'da nikah masasına oturması gündem oldu. Ancak ünlü oyuncu, düğün tarihinin henüz bilinmediğini söyledi.

Eda Ece, düğününden önce imaj tazeledi

20 Haziran'da 33 yaşına girecek ve 21 Haziran'da nikah masasına oturması beklenen Eda Ece'nin düğününde Şevval Sam'in de sahne alacağı biliniyor.