Epic Games çok satan oyunu ücretsiz erişime açtı!

Epic Games kullanıcılarının yüzünü güldürecek! O oyun ücretsiz oldu! Tüm detaylar haberimizde.

Epic Games çok satan oyunu ücretsiz erişime açtı!

Epic Games kampanyalarıyla sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Yüzlerce lira değerindeki oyun ücretsiz oldu! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

EPİC GAMES BU OYUNU ÜCRETSİZ YAPTI

Oyun severlerin uzun zamandır en çok tercih ettiği platformlardan biri olan Steam platformunun dolar kuruna dönmesiyle birlikte Epic Games kullanıcıları da artmaya başladı. Epic Games yaptığı kampanyalarla sık sık kullanıcılarının yüzünü güldürmeye devam ediyor. Epic Games tarafından yapılan son duyuruya göre 25-26 Aralık tarihlerinde The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition oyunu ücretsiz olarak indirilebilecek. 

epic games ücretsiz oyun kampanyası

Oyun Obsidian Entertainment ve Private Division işbirliğiyle ortaya çıkan bilim kurgu oyunu olarak biliniyor. Steam platformunda 877 TL'ye satılan oyunu Epic Games platformu üstünden ücretsiz kütüphanenize ekleyebileceksiniz! Oyun kampanyası Türkiye saatiyle 19:00'da kadar ücretsiz şekilde indirilebilecek. Epic Games üzerinden oyunu ücretsiz olarak indirmek için bu saate kadar bir işlem yapmanız gerekiyor. Epic Games platformuna giriş yaptıktan sonra istediğiniz oyunu Yükle dedikten sonra kütüphanenize ekleyebilirsiniz.