Galatasaray Fransız yıldızı renklerine bağlıyor

Okan Buruk'un raporunun ardından transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray, Fransız bir oyuncuyu transfer listesine ekledi. Sarı kırmızılılar, bu yılın transfer bombasını hızlıca yayınlamak için çalışmalarını hızlandırdı.

Galatasaray Fransız yıldızı renklerine bağlıyor

Galatasaray, yaz transfer döneminde Ziyech, Tete, Zaha gibi yıldız oyuncuları kadrosuna kattı ancak bu kez Fransız bir yıldıza gözünü dikti. Sezonun başından bu güne kadar hücumda sıkıntı yaşayan Sarı Kırmızılılar, kış transfer döneminde çalışmalarını daha da hızlandırdı.

Teknik direktör Okan Buruk liderliğinde üst üste ikinci defa Süper Lig'i kazanmanın mutluluğunu yaşama hedefinde olan Galatasaray, transfer butonuna bastı. Aslan kolları sıvadı ve Fransız süperstarı kadrosuna katmak için harekete geçti.

A Spor Haber'in haberine göre Galatasaray, hücum hattına yıldız takviyeleri eklemek için gözünü İspanya'ya dikerken sarı-kırmızılı takımın transfer listesinde, İspanya La Liga Avrupa Kupası'na katılmak için mücadele eden Real Betis'in Fransız süperstarı Nabil Fekir yer alıyor. Sarı Kırmızılıların, hücumda çeşitli mevkilerde görev yapabilen yıldız futbolcu için transferde ısrar ettiği iddia edildi.

Galatasaray Fransız yıldızı renklerine bağlıyor

Bu sezon İspanya formasıyla 5 maça çıkan ve sahada sadece 97 dakika oynayan 30 yaşındaki futbolcunun, Galatasaray'ın durumu tersine çevirme umuduyla İspanya Milli Takımı'ndan ayrılmaya hazır olduğu iddia edildi. Şu anki piyasa değerinin 12 milyon euro olduğu öğrenilen 30 yaşındaki Fransız yıldızın 2019'dan bu yana Betis'te forma giydiği biliniyor.

İspanya formasıyla 143 maça çıkan, 28 gol atıp 26 asist yapan Nabil Fekir, kariyeri boyunca çıktığı 336 maçta 97 gol atıp 72 asist yaptı.

Aslan'ın Fransız yıldızın transferi konusunda yakın zamanda somut adımlar atması beklenirken UEFA Avrupa Ligi'ni kazanmayı hedefleyen Sarı-Kırmızılıların, Fransız yıldızın transferini garantilemek için mümkün olan her şeyi yapmaya istekli olduğu söyleniyor.