Hakan Sabancı, Hande Erçel'i çileden çıkardı! Ayrılık çanları çalıyor..

Hande Erçel aşk dedikodularının gölgesinde zor bir dönemden geçiyor ve Hakan Sabancı'dan ayrılacağı söylniyor. Çiftin büyülü aşkı İtalya'da bile heyecanını kaybetti. İşte Hande Erçeli'i kızdıran anlar...

Hakan Sabancı, Hande Erçel'i çileden çıkardı! Ayrılık çanları çalıyor..

Güzel oyuncu başarılı olsa da aşk hayatında bazn hrşey istediği gibi gitmemektedir. Büyük tutkularla başladığı her ilişkinin sonunda hayal kırıklığı yaşayarak ayrılma kararı alır. Hande Erçel ile Hakan Sabancı arasında ayrılık çanları çaldığı iddia edildi. Çiftin ilk krizlerini yaşadığı ve Hakan Sabancı'nın Hande Erçekl'in gönlünü almak için çabalar sarfettiği konşlmaya başlandı.

Hakan Sabancı, Hande Erçel

İtalya'ya yapılan görkemli tatil gezisi mücadeleyle sona erdi. Bilindiği üzere Hande Erçel, ilgili çok seviyor. Hakan Sabancı'nın umursamaz, tasasız tavrı oyuncuyu sinirlendirdi. Sonra bardağı taşıran son damla ise saldırgan tavırları oldu.

TAVIRLARI ÇİLEDEN ÇIKARDI!

Hande Erçel ile Hakan Sabancı'nın ilişkisi Ocak ayının ortalarında başladı. Çift İtalya'ya gitti ve burada kaldı. Görünüşe göre Hakan Sabancı, Hande Erçel'e kayıtsız kalmış. Hakan Sabancı'nın elinde sürekli telefonla dolaşması Hande Erçel'i oldkça fazla rahatsız ederken tatillerinin son gününde yaşadıkları bir olay onları fazlasıyla sinirlendirdi.

Hakan Sabancı, Hande Erçel

HAYRANLARI KIRMIZI ÇİZGİSİ!

Hande Erçel'in performansı nefes kesici. Hem Türkiye'de hem de yabancı basının yakından takipm ettiği Hande Erçel, İtalya'da hayranlarıyla buluştu ve gösterilen yoğun ilgiye elbette sevindi ancak durumdan rahatsız olanlar da oldu. Sevgilisi Hakan Sabancı, kendilerine gelen hayranlarından sert tepkiler gösterdi. Bu durumlar Erçel'i rahatsız etti.