Kadir Ezildi'yi gözyaşlarına boğan olay! Yayını yarıda kesip hüngür hüngür ağladı!

Kadir Ezildi, Fox TV'de yayınlanan "En Hamarat Benim" programının sunucusu olarak bilinmektedir. Ancak son zamanlarda üzücü bir haberle gündeme geldi. Ezildi, sevgili anneannesi Gülhanım Kaplan'ın kaybettiğini sosyal medya hesabından paylaştı. Ezildi, duygusal bir mesajla "Hayatımın anlamını yitirdim, gözümün ışığı söndü" ifadelerini kullandı. Canlı yayında konuştuğu sırada ise anneannesinin kaybına dayanamayan Ezildi, hıçkırıklara boğuldu ve yayına ara vermek zorunda kaldı.

Kadir Ezildi'yi gözyaşlarına boğan olay! Yayını yarıda kesip hüngür hüngür ağladı!

Kadir Ezildi, önceleri Temizlik Benim İşim programıyla ünlenen ve daha sonra En Hamarat Benim programının sunuculuğunu üstlenen bir televizyoncu. Ancak geçtiğimiz ocak ayında, büyükannesinin ölümü sonrası oldukça üzüntü yaşadı. Canlı yayında bir dış sesin sorusu üzerine gözyaşlarına boğulan Ezildi, "Büyükannem orada üşür müydü, yalnızlık ve karanlıktan korkar mıydı?" sorusuna "Evet, çok korkardı. Soğuğu hiç sevmezdi" şeklinde cevap vererek ağlamaya başladı.

1

Ünlü sunucu, "Orası için hep hazırlık yaptı. En azından içimi o rahatlatıyor. Rüyamda çok gördüm. Allah gani gani rahmet eylesin. Zaten doluyum, eğlenceye veriyorum ama arada..." sözleriyle duygularını ifade etti ve yayına ara verdi.