WhatsApp'a renk değiştirme özelliği geliyor

WhatsApp yeni güncellemelerini peş peşe sunmaya devam ediyor! Tüm detaylar haberimizde.

WhatsApp'a renk değiştirme özelliği geliyor

Milyonlarca insanın tercih ettiği WhatsApp uygulamasında yenilikler bitmiyor! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

WHATSAPP RENK DEĞİŞTİRME ÖZELLİĞİ

Tüm dünyada milyonlarca insan tarafından tercih edilen WhatsApp uygulamasında güncellemeler peş peşe gelmeye devam ediyor. Yeni güncellemeyle birlikte kullanıcılar yalnızca açık ve koyu mod olarak değil ana rengi değiştirerek renk tercihi yapabilecek. Yenilikle birlikte kişisel dokunuş imkanı kullanıcılara sunulmuş olacak. Yeni güncelleme ilk olarak iOS beta kullanıcılarına sunuldu. 

whatsapp renk değiştirme özelliği geliyor

Kullanıcılar uygulama ayarları görünüm menüsünü seçtikten sonra yeşil, mavi, beyaz, pembe ve mor renklerden tercih yapabilecekler. Kullanıcılar uygulamayı daha fazla kişileştirmiş olacaklar. Yeni güncellemeyle birlikte simgeler, bildirim işaretleri gibi birçok arayüz de kişisel zevklere göre değiştirilebilecek. WhatsApp yalnızca bir mesajlaşma uygulaması olmaktan öte kullanıcıların kişisel tercihlerine uygun bir uygulama olmayı hedefliyor. Yeni uygulamanın bütün kullanıcılara ne zaman sunulacağı henüz resmi olarak açıklanmadı ancak sık sık güncellemelerini kullanıcılarına sunan şirketin yakın zamanda bu değişiklikleri de kullanıcılarına sunması bekleniyor.