Almanya'nın Ratingen kasabasında korkunç patlama: Polis ve itfaiyeciler de yaralandı!

Almanya'nın Ratingen kentinde bir apartman dairesinde meydana gelen patlamada aralarında polis memurları ve itfaiyecilerin de bulunduğu 12 kişi yaralandığı bildirildi.

Almanya'nın Ratingen kasabasında korkunç patlama: Polis ve itfaiyeciler de yaralandı!

Almanya'nın batısındaki Ratingen'de bir apartmanda meydana gelen patlamada ikisi polis memuru olmak üzere çok sayıda itfaiye personelinin yaralandığı bildirildi.

Der Spiegel dergisi, bir apartman dairesinde meydana gelen patlamanın ardından bir zanlının gözaltına alındığını bildiriken, ZDF kanalı patlamada 2'si polis, 10'u itfaiye olmak kaydıyla toplamda 12 kişinin yaralandığı bilgisini paylaştı.

Almanya'nın Ratingen kasabasında korkunç patlama

Reuters'in haberine göre, Kuzey Ren-Vestfalya'daki olayla ilgili bir polis sözcüsü yaptığı açıklamada, polis ve itfaiyenin bir kişiyi aradıktan sonra daireye girmesiyle kapıda patlama meydana geldiğini söyledi.

ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINIRKEN, EVİNDE CESET BULUNDU

Almanya'nın Ratingen kasabasında korkunç patlama

Patlamayla ilgili açıklama yayınlayan eyalet polisi, patlamanın nedeninin henüz bilinmediğini ve geniş bir polis soruşturması başlatıldığını söyledi. Olayın ardından başlatılan soruşturma kapsamında bir zanlı tutuklandı. Polisin Der Spiegel'e verdiği bilgiye göre, polis Ratingen'in evine baskın düzenledi ve bir zanlıyı tutukladı.

Kuzey Ren-Vestfalya İçişleri Bakanlığı, şüphelinin evinde arama yapan polisin evin içinde bir ceset bulduğunu söyledi.