Ankara'da iş arayanlar mutlaka baksın! Belediyeye yüksek maaşla personel alımı başladı

Enflasyonun tavan yaptığı, her şeyin gitgide daha pahalı olduğu bir zamandayız hal böyle olunca milyonlarca işsiz vatandaş ne yapacağını bilemeden iş aramaya devam ediyor. İş arayan vatandaşın yüzünü güldürecek haber o belediyeden geldi. İşte detaylar…

Ankara'da iş arayanlar mutlaka baksın! Belediyeye yüksek maaşla personel alımı başladı

İşsizliğin tana yaptığı bu dönemde o belediye den iş arayanlara sevindirecek bir iş haberi geldi. Detaylar haberimizde…

banka

ETİMESGUT BELEDİYESİ PERSONEL ALIMI YAPACAK: ANKARA’DA ÇALIŞMAK İSTEYENLER BAŞVURU TARİHLERİ AÇIKLANDI!

Ankara Etimesgut Belediyesi personel alımı yapacak. Yayınlanan duyuruda adayların başvuru koşulları ve başvuru zamanı açıklandı. Bu nedenle, şartları sağlayan adaylar 7 Eylül 2023 ile 11 Eylül 2023 tarihleri arasında başvuru yapabilirler.

Ankara Etimesgut Belediyesi teknik eleman alımı yapacak. Adaylarda aranan şartlar açıklanmıştır. Başvuru koşullarını sağlayan adayların, başvuru sırasında gerekli belgelerle birlikte, 9 Temmuz 2023- 11 Eylül 2023 (mesai saatleri içerisinde) şahsen veya iadeli taahhütlü posta ile (30 Ağustos Mah. Şehit Hasan Öztürk Cad. No: 5 Etimesgut /Ankara) başvuru yapabilecekler.

banka

ELEKTRONİK BAŞVURULAR

Elektronik ortamda yapılan taleplere gerekli belgeleri ekleyerek başvuru tarihleri içerisinde Belediye http://www.etimesgut.bel.tr internet sitesinden iş başvurusunda bulunabilecekler.

BAŞVURU ÖZEL ŞARTLARI:

İlan edilen unvan için mezun olduğu okulun eğitim şartını yerine getirmiş olmak ve bu eğitimle ilgili Yıllık Kamu Hizmeti Seçme Sınavı (KPSS) 2022'yi geçmek için unvanlar için belirtilen puanlar üzerinden en az KPSS puanını almış olmak.

Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya etik nedenlerle ihraç edilmemiş olmak.

YDS İngilizce'de en az (E) seviyesine ulaşmış olmak veya eşdeğer değerde uluslararası kabul görmüş bir belgeye sahip olmak,