KPSS'den 70-72-74-75 alanlara müjde! Düşük KPSS puanıyla memur olma fırsatı geldi

2023 yılında memur olma hayali kuranlar için sevindirici bir haber var! KPSS'de 70 puanı olan adaylar için fırsat kapısı aralanıyor. Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), yeni personel alımları gerçekleştirecek. İşte tüm detaylar...

KPSS'den 70-72-74-75 alanlara müjde! Düşük KPSS puanıyla memur olma fırsatı geldi

Kamu sektöründe memur olma hedefi taşıyanların yüzünü güldürecek bir gelişme yaşandı. 2023 yılında memur alımları için umut verici haberler gelmeye devam ediyor. Son duyuruya göre, Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürlüğü, memur kadrosunda yeni personeller için alım yapacağını açıkladı. Başvuru şartları arasında KPSS sınavında en az 70 puan alan adayların başvuru yapabileceği belirtildi.

Günümüzde birçok insan, istikrarlı ve güvenli bir kariyer için memuriyet yolunda ilerlemek istiyor. Bu hedefe ulaşmak için KPSS sınavı, önemli bir adım olarak öne çıkıyor. 2023 yılı itibarıyla, KPSS 70 puanı olanlar için SASKİ'nin alımlarının açılması, iş arayışında olanların gözlerini SASKİ'ye çevirmesine neden olacak.

Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin yapacağı personel alımları, nitelikli adayların kamuda istihdam edilmesine olanak tanıyacak. Bu süreçte, başvuru yapacak adayların ilan ve duyuruları yakından takip etmeleri önem arz ediyor. Niteliklerine uygun olan adaylar, SASKİ'nin personel kadrosunda yer alarak kamu hizmetlerine katkıda bulunabilecekler.


İŞTE BAŞVURU DETAYLARI


kpss

2023 yılında memur olmak isteyenler için önemli bir fırsat doğuyor. Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), belirli kadrolar için yeni personel alımı gerçekleştirecek. Başvurular, 04/09/2023 ile 08/09/2023 tarihleri arasında ve mesai saatleri içinde (08:00-12:00 / 13:00-17:00) şahsen veya iadeli taahhütlü posta yoluyla Sırameşeler Mahallesi Avrupa Konseyi Bulvarı D Blok No:6/3 Osmangazi/BURSA yerleşkesindeki başvuru bürosuna yapılacak. Ayrıca, elektronik ortamda başvuru yapmak isteyen adaylar, belirtilen tarihler arasında https://www.buski.gov.tr/Memur/MemurBasvuru adresinden başvurularını tamamlayabilecekler.

Başvuru için adayların belirli özel şartları yerine getirmesi gerekiyor. Kadro unvanları için ilgili okuldan mezun olmak ve ilan edilen kadrolar için Lisans 2022-KPSSP3 türünden Kamu Personeli Seçme Sınavı'nda belirtilen asgari KPSS puanını almış olmak şartları aranacak. Ayrıca, daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmamış olmak da başvuru özel şartları arasında yer alıyor.

Bu alımlar, nitelikli adayları SASKİ bünyesine katma hedefiyle yapılmaktadır. Başvuruların kabul edilmesi ve değerlendirilmesi sürecinde başvuru tarihlerine dikkat etmek önemlidir. Başvuracak adayların belgelerini eksiksiz bir şekilde sunarak işlemlerini gerçekleştirmesi gerekmektedir.