Apple'ın kurucusu Wozniak'tan Elon Musk'ı kızdıracak Tesla iddiası!

Apple kurucu ortaklarından Steve Wozniak, verdiği bir röportajda Tesla'nın Autopilot'u hakkında ilginç bir iddiada bulundu. Wozniak, "Yapay zekanın seni öldürmeye çalıştığını görmek istiyorsan, bir Tesla al" diye konuştu.

Apple'ın kurucusu Wozniak'tan Elon Musk'ı kızdıracak Tesla iddiası!

Dünyanın en zengin iş insanları listesinin başında yer alan Elom Musk'ın sahibi olduğu Tesla ile ilgili ortaya atılan bir iddia gündeme bomba gibi düştü.

Apple'ın kurucu ortaklarından birisi olan Steve Wozniak, geçtiğimiz günlerde Tesla'ya sempati duyduğu için bu elektrikli arabalardan bir tane satın aldığını söyledi. Wozniak, Autopilot 2.0 sürümünün yayınlanması sonrasında garajına ikinci bir Tesla modeli eklediğini ifade etmişti.

Apple'ın kurucusu Wozniak'tan Elon Musk'ı kızdıracak Tesla iddiası

Ancak ünlü mühendis Tesla otomobillerinde aradığını bulamadığını açıkladı. Ve Wozniak, Tesla'nın yazılımını ve şirketin CEO'su Elon Musk'ı kötü yönde eleştirmeye başladı.

“TESLA'NIN DAVA AÇMASINDAN KORKMUYORUM”

Steve Wozniak, CNN'e verdiği bir röportajda Tesla arabalarının aslında insanları "öldürmeye" çalıştığı konusunu ima etti ve açıklmasında şu ifadeleri kullandı:

"Aslında onlara inandım fakat, yine de gerçeklik olayından çok uzak olduklarını düşünüyorum. Çalışmayan ve sürekli sizi öldürmeye çalışan yapay zeka bteknolojili bir örnek istiyorsanız, bir Tesla satın alın."