Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dolmabahçe'de NATO Genel Sekreteri Stoltenberg'i ağırladı!

Erdoğan, NATO'nun Genel Sekreteri olarak görev yapan Stoltenberg ile Dolmabahçe yer aldı. Stoltenberg, Erdoğan'ın Ankara'daki yemin törenine de katılmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dolmabahçe'de NATO Genel Sekreteri Stoltenberg'i ağırladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO'nun Genel Sekreteri olarak görev yapan Jens Stoltenberg'i Dolbahçe Sarayı'nda ağırladı. Dolmabahçe ofisindeki basına kapalı resepsiyon yaklaşık bir saat sürdü.

Dolmabahçe'deki Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki resepsiyon saat 14.20 sıralarında başladı. Görüşmeye Dışişleri Bakanı olarak yeni ataması yapılan Hakan Fidan'ın da katıldığı bildirildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dolmabahçe'de NATO Genel Sekreteri Stoltenberg'i ağırladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan dün gece yeni kabinesini açıkladı ve bilndiğiğ üzere Dışişleri Bakanlığı mevkisine Mevlüt Çavuşoğlu'nun yerine Hakan Fidan'ın göreve başlatılacağını duyurdu. Resepsiyona Hakan Fidan dışında Milli Savunma Bakanı olarak görev verilen Yaşar Güler ile beraber Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da katılım gösterdi. Basına kapalı olarak gerçekleştirile toplantıya ayrıca NATO yetkilileri de

Stoltenberg, dün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yemin törenine de katılmıştı. Stoltenberg, bu hafta başlarında İsveç'in NATO üyeliği hakkında bir açıklama yayınlamış ve yakında Ankara'ya gideceğini söylemişti