Erdoğan'dan seçime saatler kala dikkat çeken ABD çıkışı!

14 Mayıs seçimlerine geri sayımın başlatıldığı süreçte Cumhur İttifakı'nın ortaya adayı Erdoğan, bugün yaptığı bir açıklamada Millet İttifakı'nın ortak adayı Kılıçdaroğlu hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'dan seçime saatler kala dikkat çeken ABD çıkışı!

AKP lideri ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ümraniye'de düzenlenen bir mitingde vatandaşlarla bir araya geldi Burada konuşma yapan Cumhur İttifakı adayı Erdoğan, halka seslenişinde Millet İttifakı'nın başa geçmesi durumunda neler yapabileceklerini açıkladı.

Erdoğan, konuşmasında Millet İttifakı'nın ülkenin kontrolünü ele geçirmesi halinde şunları yapabileceklerini ileri sürdü:

Erdoğan'dan seçime saatler kala dikkat çeken ABD çıkışı

“İlk işleri, bölücü örgütü ele geçirmek için sınırlarımız dışındaki faaliyetlerimizi durdurmaktır.

Yakında Avrupa Birliği'nin özerklik şartlarını kabul edecekler ve çevremizde örneği olan diğer ülkelerdeki gibi Türkiye'nin bölünmesinin önünü açacaklar.

Yönetimi için belirlediğimiz özerk şehirleri terör örgütlerine teslim ederek ve kamudan ihraç ettiğimiz örgüt mensuplarını tekrar devlete iade ederek bunu bir adım öteye taşıyacaklar. O zaman Batı'nın yıllardır bize diz çöktürmek için verdiği tüm sıkıntıları ortadan kaldıracaklar.

Biliyorsunuz Akdeniz'de, Ege'de, NATO'da ülkemizin güvenliği adına savunduğumuz meseleler var ve hepsi teslim bayrağını çekecek.

BIDEN TALİMAT VERDİ

Kemal Bey ne dedi, Rusya'ya yaptırım uygulayacağız dedi. Kemal Bey bu nasıl bir akıldır, bu nasıl bir bilgidir? Bugün Rusya, tarım ürünleri alanında en önemli müttefiklerimizden biridir. Savunma sanayisinde de benzer şekilde Rusya'dan turist gelişleri nedeniyle 5,5 milyondan fazla turist bize geliyor. Onunla ne yapacaksın? Amerika'dan aldığınız eğitimle bunu yapar mıydınız? Biden'dan aldığınız talimatları yerine getirecek misiniz?

Biden emretti, Erdoğan'ı devirmemiz gerektiğini söyledi, biliyorum. Bütün halkım bunu biliyor. Şimdi, yarın anketler Biden'a cevabı verecek. Rus hükümet sözcüsü ne dedi? Yalan söylüyor, dedi, kendisi açıklasın, ispat etsin. Herhangi bir kanıt var mı? Yok yani kıvrılmaya başladı dedi öyle duydum delil yok ama olabilir dedi. Bu politika nasıl? Halkım bu ülkeyi size geri vermeyecek."