Eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'a, AK Parti'nin TBMM Başkanvekili görevi verildi!

Eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'a, AK Parti'nin TBMM'de Meclis Başkanvekili görevi verildi. AK Parti Meclis Başkanlık Divanı'na katılacak diğer isimleri de belli oldu.

Eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'a, AK Parti'nin TBMM Başkanvekili görevi verildi!

AK Parti, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) hangi meclis üyelerinin göreve başlayacağını basına kapalı toplantıyla belirliyor. Bu kapsamda Eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın Meclis Başkanvekili olduğu öğrenildi.

AK Parti'de Meclis İdari Amirleri olarak Urfa'dan Milletvekili olan İbrahim Eyüpoğlu ve İzmir'den Milletvekili olarak meclise giren Alpay Özalan ile birlikte İstanbul'dan milletvekili seçilen Hasan Turan'ın belirlendiği bilgisi paylaşıldı.

Eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'a, AK Parti'nin TBMM Başkanvekili

Meclis Katip Üyeleri konumu da görev verilen isimlerin ise Mersin'den Milletvekili seçilen Havva Sibel Söylemez'in, Ankara'dan Milletvekili seçilen Kurtcan Çelebi'nin, İstanbul'dan Milletvekili seçilen Rümeysa Kadak'ın, Kütahya'dan Milletvekili seçilen Adil Biçer'in, Mardin'den Milletvekili seçilen Muhammet Adak'ın ve İzmir'den Milletvekili Mahmut Atila Kaya'nın olduğu aktarıldı.