Trabzon'da köy seferi yapan otobüs şarampole devrildi: 4 ölü!

Trabzon'da belediye otobüsünün bariyerlere çarpması ve hemen ardından şarampole devrilmesi sonucu 4 kişi öldü, 37 kişi de yaralandı.

Trabzon'da köy seferi yapan otobüs şarampole devrildi: 4 ölü!

Akçaabat ilçesi Dörtyol mevkiinde bir Trabzon Büyükşehir Belediyesi otobüsü sürücüsünün kontrolünden çıkarak önce yol kenarındaki bariyerlere çarptı ve daha sonra da şarampole devrildi. Meydana gelen kazada 4 kişi hayatını kaybederken 37 kişi de yaralandı.

Korkunç kaza, Trabzon'un Akserbat ilçesinde meydana geldi. Büyükşehir Belediyesi'ne ait bir yolcu otobüsünün virajı alamadığı ve kontrolden çıkarak önce bariyerlere çarptığı daha sonra da şarampole yuvarlandığı bildirildi. Yapılan ihbarın hemen ardından bölgeye çok sayıda sağlık ekibi yönlendirildi.

Trabzon'da köy seferi yapan otobüs şarampole devrildi

KAZADA ÖLENLERİN KİMLİKLERİ BELİRLENDİ

Yapılan kurtarma çalışmalarının ardından kazada 4 kişinin hayatını kaybettikleri belirlenirken ölenlerin kimlikleri de belli oldu. Kazada hayatını kaybeden isimlerin Fadime ve Azra Akgün, Yusuf Değirmenci ile Ayşe Zengin olduğu bilgisi paylaşıldı.

Sağlık İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, meydana gelen kazada yaralanan 37 kişinin ilk müdahalelerinin kaza yerine yapıldığı ve daha sonra da ambulanslara alınarak hastanelere kaldırıldıkları bildirildi. Kazaya 22 ambulans ile birlikte 3 UMKE ekibi ve toplamda 78 sağlık personelinin müdahale ettiği bilgisi paylaşılırken kazada yaralananların aileleri ve sevenleri kan bağışında bulunmak için şehirdeki hastanelerde toplandığı aktarıldı.

Trabzon'da köy seferi yapan otobüs şarampole devrildi