4 bakan yardımcısı birden isteyen Mehmet Şimşek, Erdoğan'dan onayı aldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni bakanlarıyla birlikte çalışacağını açıklaması sonrasında bakan yardımcısı atama çalışmaları da başlatıldı. Yeni bakan yardımcılarının atamaları ise yakında Resmi Gazete'de yayımlanacak. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ise, bu konuda dört bakan yardımcısıyla işbirliği yapmak istediğini söylerken Erdoğan'ın bu talebi kabul ettiği öğrenildi.

4 bakan yardımcısı birden isteyen Mehmet Şimşek, Erdoğan'dan onayı aldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni kabine dönemini açıklaması sonrasında beklenen bakan yardımcılarının atama çalışmaları da sona erdi. Yeni bakan yardımcıları listesinin yakında Resmi Gazete'de yayımlanacağı konuşuluyor.

MEHMET ŞİMŞEK’E 4 BAKAN YARDIMCISI

4 bakan yardımcısı birden isteyen Mehmet Şimşek, Erdoğan'dan onayı aldı

Edinilen son bilgilerde; Maliye Bakanı olarak atanan Mehmet Şimşek'in birlikte çalışmayı düşündüğü yardımcılarına cumhurbaşkanı onayı verildi. Şimşek, kısa süre içinde atanacak dört bakan yardımcısıyla birlikte çalışmalara başlayacak.

Bakan Şimşek'in bakanlığının kendi yetki alanında olan tüm faaliyetlerini bakan yardımcılarının koordinasyonunda yürütmek istediği ve bu kapsamda da bakan yardımcılarının atanmasına büyük önem verdiği söylendi< Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde kabinedeki bakan yardımcısı olarak atanan tüm isimlerin Resmi Gazete'de toplu olarak yayımlanabileceği söyleniyor.