Akaryakıt fiyatları güncellendi! Benzin, motorin, LPG'de yeni fiyatlar

İsrail-Hamas çatışması petrol fiyatlarını etkilemeye devam ediyor! İşte güncel fiyatlar...

Akaryakıt fiyatları güncellendi! Benzin, motorin, LPG'de yeni fiyatlar

Son güncelleme ile birlikte İstanbul, Ankara ve İzmir'de akaryakıt fiyatları yeniden belirlendi. Özellikle İsrail-Hamas çatışmasının etkisiyle petrol fiyatlarında yaşanan artışlar, Türkiye'de akaryakıt fiyatlarına da yansıdı.

Birbiri ardına gelen zamların etkisiyle sürücülerin sıkıntılı günleri devam ediyor. İşte 6 Şubat 2024 tarihine ait güncel akaryakıt fiyatları:

akaryakıt

İstanbul Anadolu Yakası'nda benzin litre fiyatı 39.28 TL iken, motorin litre fiyatı 41.62 TL olarak belirlendi. LPG litre fiyatı ise Anadolu Yakası'nda 20.20 TL oldu.

İstanbul Avrupa Yakası'nda ise benzin litre fiyatı 39.37 TL, motorin litre fiyatı ise 41.69 TL olarak güncellendi. LPG litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 20.28 TL olarak belirlendi.

Ankara'da benzin litre fiyatı 40.04 TL'ye yükselirken, motorin litre fiyatı 42.42 TL oldu. Ankara'da LPG litre fiyatı ise 20.15 TL olarak güncellendi.

İzmir'de benzin litre fiyatı 40.24 TL, motorin litre fiyatı 42.62 TL olarak belirlendi. İzmir'de LPG litre fiyatı ise 20.00 TL oldu.

Benzin ve motorin fiyatlarındaki bu artışlar, sürücüleri ciddi şekilde etkilemeye devam ediyor. Yakıt fiyatlarındaki dalgalanmalar, uluslararası gelişmelerin de etkisiyle dikkatle takip edilmeye devam ediyor.