Akbank'ta hesabı olanlara müjde! 12 ay boyunca ücret ödemeyeceksiniz: Az önce duyuruldu

Akbank yeni müşterilerine sık sık kampanya yapmaya devam ediyor. Peki kredi kartı ile ilgili yeni kampanya nedir? Kimler faydalanabilir? Tüm detaylar haberimizde.

Akbank'ta hesabı olanlara müjde! 12 ay boyunca ücret ödemeyeceksiniz: Az önce duyuruldu

Müşteri potansiyelini genişletmek isteyen bankalar sık sık kampanya yapmaya devam ederken Akbank kredi kartı kampanyasını duyurdu. Peki kredi kartı kampanyası şartları nedir? Kimler faydalanacak? Başvuru nasıl yapılır? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

AKBANK KREDİ KARTI KAMPANYASI

Akbank tarafından paylaşılan yeni haberlere göre ilk kez kredi kartı başvurusu yapan müşteriler 1000 TL ve üstü harcamalarında 200 TL, toplam 1000 TL chip-para kazanacak. Aynı zamanda ilk kez kredi kartı başvurusu yapan müşteriler ilk sene aidat ödemeyecek. Kampanya 1 Nisan ve 30 Nisan tarihleri arasında geçerli olacak. İlk kez bankadan kredi kartı başvurusu yapan ve 30 Nisan tarihine kadar başvurusu onaylanan müşteriler kampanyaya katılabilecek. Kredi kartı başvurusu onaylanan müşteriler 15 Mayıs 2023 tarihine kadar mobil uygulama, kısa mesaj, Juzdan kanalları aracılığıyla kampanyaya katılabilecek ve 31 Mayıs tarihine kadar yapılan 1000 TL ve üstü her harcama için 200 TL toplam 1000 TL chip-para kazanabilecekler. 

Akbank KRedi Kartı Kampanyası

Juzdan uygulaması üstünden kampanyaya Hemen Katıl seçeneğini seçerek katılım sağlanabilir. Kısa mesaj yoluyla kampanyaya katılacak müşteriler 4566 numarasına ODUL yazıp göndererek kampanyaya katılım sağlayabilecek. Aynı zamanda mobil uygulama, internet bankacılığı, axess.com.tr, ATM, şubeler ve çağrı merkezlerinden kredi kartı başvurusu yapılabilir. Başvuru formu doldurulurken kartın dijital kullanıma açılmasını istiyorum seçeneğini seçen müşteriler fiziki olarak kartlarını almadan internet üzerinden harcamalarına başlayabilecek. Kampanyadan aynı gün içinde 1000 TL ve üstü aynı iş yerinden yapılan harcamalar faydalanabilecek. Free kart, ticari kart, ek kart, öğrenci kartı, sanal kart başvuruları kampanyaya dahil değildir. Kampanya süresine bir müşteri en fazla 1000 TL chip-para kazanabilecek. Kazanılan chip-paralar otomatik olarak kartlara yansıtılacak. Yapılan harcamaların iptal edilmesi durumunda chip-para iade alınacak.