Aldatılan kadından korkunç intikam! Eşinin sevgilisini ve 2 aylık bebeğini asitle yaktı..

Denizli'de yaşayan iki çocuk annesi bir kadın, kocası tarafından aldattığını öğrenince çok sinirlendi. Durumu bir türlü kabullenemeyen kadın, eşinin Özbek asıllı sevgilisini ve iki aylık bebeğinin üzerine asit döktü. Kadın ve çocuk ağır yaralandı. Saldırgan kadın kaçarken yakalanarak gözaltına alınırken karakolda verdiği ifadede, iki çocuğunun babası olan eşini kıskandığı için böyle bir olay yaptığını söyledi.

Aldatılan kadından korkunç intikam! Eşinin sevgilisini ve 2 aylık bebeğini asitle yaktı..

Denizli'den gelen bir haber duyanları şaşkına çevirdi. Yaklaşık 18 yıldır evli olan G.Y., ve K.K., arasında bir süredir şiddetli geçimsizlik başlamıştı. 2 çocukları bulunan çiftten K.Y. eve sık gelmediğinden dolayı kocasının bir ilişkisi olduğunu düşünmeye başladı. Bir süre araştırma yapan K.K., eşinin hayatında S.G.adında Özbek asılı bir kadın olduğunu öğrendi. Kocasının Özbek sevgilisinin Pamukkale ilçesine bağlı Asmaryevrel Mahalesi'nde oturduğunu öğrenen K.K., yanına asit aldı ve kadının evine gitti.

K.K., evin kapısını çaldıktan sonra kocasının kız arkadaşı ve 2 aylık bebeği H.Y.'ye asit attı. Durumun bildirilmesi üzerine sağlık ekipleri olay yerine gelerek ağrılar içindeki kadın ve çocuğu ambulansa alarak hastaneye kaldırdı.

Aldatılan kadından korkunç intikam

"HAZMEDEMEDİM"

Olayın hemen sonrasında Denizli İlçe Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine bağlı ekipler olaya müdahale etti. Çalışmayı başlatan ekip, K.Y'yi aynı mahallede bulunan bir evde yakalayarak gözlatına aldılar. Polis merkezine götürülen kadının ilk ifadesinde 18 yıllık eşinin başka bir kadınla birlikte olmasını ve üstüne üstlük çocuk yapmasını kıskandığını ve bu olayı hazmedemediğini söylediği öğrenildi.

Öte yandan hastaneye kaldırılak tedavi altına alınan annenin tedavisinin sürdürüldüğü ancak 2 aylık bebeğin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.