Arda Turan'a görülmemiş ceza: O hatası pahalıya patladı

Arda Turan'a futbol severleri şoke eden bir ceza verildi! Tüm detaylar haberimizde.

Arda Turan'a görülmemiş ceza: O hatası pahalıya patladı

Teknik Direktör Arda Turan aldığı cezayla şoka uğradı! Böylesi ne görüldü ne duyuldu! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

ARDA TURAN'A ŞOKE EDEN CEZA

Eyüpspor takımının Teknik Direktörü Arda Turan TFF akreditasyon talimatlarına uymadığı sebebiyle beş kere Profesyonel PFDK'ya sevk edildi. Kartını görünür şekilde takmayan Turan'a 107 bin 250 TL para cezası verildi. Birinci ligin ilk haftasında Keçiörengücü ile karşılaşan Eyüpspor maçında Arda Turan kartını görünür şekilde takmayarak ilk ihtarını aldı. Yazılı uyarıdan sonra yine kartını görünür şekilde takmayan Turan'a ikinci ihlal sebebiyle 19 bin 500 TL ceza verildi.

arda turan'a şoke eden ceza

 Sakaryaspor maçında da aynı hatayı yapan Turan'a 19 bin 500 TL para cezası kesildi. Sekizinci haftada Eyüpspor ile Bodrum FK mücadelesi izlenirken yine aynı hata tekrarlandı ve 29 bin 250 TL para cezası kesildi. Kural ihlallerine devam eden Turan PDFK'ya sevk edildi ve 39 bin TL para cezası verildi. Süper Lig'in 12 hafta içinde beş kez kural ihlali yaptığı sebebiyle toplam 107 bin 250 TL para cezası verildi ve bu tutar ceza yiyen ilk Türk sporcu oldu.