Cebinde Ziraat Bankası kartı taşıyanlar yaşadı! Tek işleme 2 bin 500 TL hediye TL verilecek!

Ziraat Bankası'nın yeni kampanyası ile müşterilerin cebi para dolup taşacak. O işlemi gerçekleştiren müşteriler 2 bin 500 TL'ye kadar Bankkart Lira kazanacak. Kampanyaya ilişkin detaylar haberimizde.

Cebinde Ziraat Bankası kartı taşıyanlar yaşadı! Tek işleme 2 bin 500 TL hediye TL verilecek!

Türkiye’nin en köklü bankalarından biri olan Ziraat Bankası, müşterilerinin yüzünü güldürecek kampanyalar duyurmaya devam ediyor. Milyonlarca kişinin maaş aldığı ve bankacılık işlemlerini gerçekleştirdiği Bankkart ile yepyeni bir ayrıcalığa sahip olacaklar.

Yolculuk Haber’de yer alan habere göre, Ziraat Bankası Bankkart sahipleri müşterilerine özel kampanyasını duyurdu. Bu kampanya ile müşterilerine tek seferde 2 bin 500 TL’ye kadar hediye Bankkart lira verecekler.

Ziraat Bankası’ndan 2 bin 500 TL hediye!

Ziraat Bankası’nın yeni kampanyası ile, Bankkart sahipleri TatilBudur’da yapacakları alılverişlerde 3 bin TL’ye kadar Bankkart lira kazanabilecekler. Kampanyanın 31 Mayıs 2023 tarihine kadar geçerli olduğu ifade edilirken ayrıntılara da yer verildi.

Bankadan alınan son dakika haberler doğrultusunda müşterilerin harcamaları öncesinde muhakkak kampanyaya katılmaları gerekiyor. Bankkart Mobil uygulamasından katılım sağlanabileceği gibi aynı zamanda internet sitesi ve SMS üzerinden de başvurular alınmaktadır. SMS ile katılmak isteyenlelrin TATILBUDUR yazarak 4757’ye kısa mesaj göndermeleri yeterli olacak.

Kampanya detaylarına bakıldığında şu ifadeler öne çıkıyor:

Tatil Budur’dan 12.500 TL ila 17.499 TL arası alışveriş yapanlara 1000 TL,

17.500 TL ila 24.499 TL arasındaki alışverişlerde 1.750 TL,

25.000 TL ve üzeri alışverişlerde ise 2 bin 500 TL Bankkart Lira hediye edilecek.

Müşterilerin kazanmış olduğu Bankkart liralar 7 Haziran 2023 tarihinde kartlarına tanımlanacak ve 10 Temmuz tarihine kadar kullanılabilecek.

Bankadan bildirilen haber ile müşterilerin 2 bin 500 TL’ye kadar hediye TL kazanmalarına imkan tanındı. Kampanyaya ilişkin detaylar Ziraat Bankası’nın internet sitesinde de yer almaktadır.

Kaynak: https://yolculukhaber.com/ziraat-bankasi-muesterilerine-2500-tl-hediye-kampanyasi