Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hatay'da konuştu: 'Biz milleti suçlamıyoruz!'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konteyner kent Hatay'da yaptığı konuşmada, “Kin ve nefret diliyle değil, hep kardeşlik diliyle konuşuyoruz. Biz sandıkta ifade edilen iradeye böyle yaklaşıyoruz. CHP'li başkan ve yandaşları gibi ülkeyi suçlamıyoruz." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hatay'da konuştu: 'Biz milleti suçlamıyoruz!'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konteyner kent Hatay'da depremzedelere seslendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının başlıkları şöyle:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hatay'da konuştu 'Biz milleti suçlamıyoruz!'

- Sizi en içten sevgilerimle selamlıyorum. Buradan da sizin aracılığınızla Hatay'ın tüm ilçe ve ilçelerindeki tüm hemşehrilerime selam ediyorum.

- 14 Mayıs seçimleri için tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. Geleceğinizi ve iradenizi onayladınız. Koltuk sevdalılarına ikramiye vermediniz.

"Sandıktan çıkan irade başımızın üstünde yeri var"

- 14 Mayıs kararlarını Halk İttifakı'nı ve diğer partileri desteklemek için kullanan tüm hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum. Oylarınızı almak bizim için önemli. Tabii ki, güveninizin olması önemlidir. Tercihlerini demokratik yollarla ifade etmesi onun için daha önemli.

- Sandıktan çıkan irade başımızın üstünde yeri var. Şu anda burada bulunan kardeşlerimizin sayıları 30 bin civarı.

- 40 yıllık siyasi hayatımız boyunca millete inat eden insanlar değiliz.

Hataylı kardeşlerim burada toplanalı gönülden gönüle bir yolculuk oldu. Milleti hor görenlerden değiliz. 15 seçimin hiçbirinden sonra halkımızı tehdit etmedik, hepsi başarılı oldu. Halkımızı gücendirmeyiz, onları birleştirip sahiplenenlerin yanında yer alırız. Biz hep kin ve nefret diliyle değil, kardeşlik diliyle konuşuyoruz. Biz sandıkta ifade edilen iradeye böyle yaklaşıyoruz. CHP lideri ve yandaşları gibi ülkeyi suçlamıyoruz. Kimseyi tercihinden dolayı küçük düşürmeyiz. Hele depremde yakınlarını kaybeden kardeşlerimize ayrımcılık yapmamak ve onları kaldıkları yerden sınırdışı etmiyoruz.

- Vatana ve millete hizmet yolunda yolumuza devam ediyoruz. Seçmenlerde kusur bulmak yerine sorular soruyoruz. Nerede bir hatamız varsa onu düzeltmeye çalışıyoruz. İnanıyorum ki 28'inde sandığı patlatacaksınız.Bugün geldiğimiz gibi yine birlikte yürüyeceğimize inanıyorum. Gönül kazanmak için koşuyoruz.