İş Bankası müşterilerine duyuruldu! Bunu yapanlara 600 TL para iadesi yapılacağı duyuruldu

İş Bankası, müşterilerine özel bir kampanya duyurdu. Banka, müşterilerine bir fırsat sunarak kampanya kapsamında Maxipuan hediye edecek. Müşterilerin çok yakından ilgileneceği kampanya ile kartlara 600 TL değerinde hediye verilecek. İşte kampanyanın tüm ayrıntıları...

İş Bankası müşterilerine duyuruldu! Bunu yapanlara 600 TL para iadesi yapılacağı duyuruldu

Türkiye İş Bankası, müşterileri için özel bir kampanya başlattı. Banka, müşterilerine özel bir fırsat sunarak Maxipuan hediye edecek. Kampanya kapsamında, müşteriler kartlarına 600 TL değerinde hediye kazanma şansı elde edecekler. Bankanın sunduğu bu özel kampanya müşteriler tarafından yakından takip ediliyor. 

İş Bankası, müşterilerine özel bir fırsat sunuyor. MaxiPuan hediyeleriyle dolu kampanya kapsamında, yapacağınız ilk 400 TL ve üzeri peşin market alışverişinizden sonra, farklı günlerde yapacağınız her 400 TL ve üzeri peşin alışverişte 40 TL MaxiPuan kazanabilirsiniz. Toplamda 600 TL MaxiPuan kazanma şansı sunan kampanyanın son kullanma tarihi 30 Haziran 2023 olarak belirlendi. 30 Nisan'a kadar market alışverişlerinizi yaparak, bu fırsatı kaçırmamak için harekete geçebilirsiniz. İş Bankası'nın sunduğu bu kampanya ile MaxiPuan'larınızı arttırabilir, avantajlı alışverişler yapabilirsiniz.

600 TL DEĞERİNDE MAXIPUAN HEDİYE

iş bankası

İş Bankası, sunduğu özel kampanya ile müşterilerine bir fırsat sunuyor. Kampanya kapsamında, 30 Nisan 2023 tarihine kadar 400 TL ve üzeri ilk peşin market alışverişi yapıldıktan sonra, farklı günlerde gerçekleştirilecek her 400 TL ve üzeri peşin alışverişler için 40 TL MaxiPuan kazanılabiliyor. Bu sayede, toplamda 600 TL MaxiPuan elde edilebiliyor.

Kazanılan MaxiPuan’lar, 4 Mayıs 2023 tarihinde en son kullanılan kartlara yüklenecektir. Son kullanma tarihi ise 30 Haziran 2023’tür. Kampanya kapsamında, kullanılan son kredi kartının Maximiles özellikli olması durumunda ise MaxiPuan'lar MaxiMil'e dönüştürülebiliyor ve tercihe bağlı olarak MaxiPuan veya MaxiMil olarak kullanılabiliyor.

Ancak, Maximiles'a yüklenen puanlar, Avans MaxiMil kapatmak için kullanılamıyor. Kampanya müşteri bazında olup, bir müşteri yalnızca bir kez kampanyadan yararlanabilir ve en fazla 600 TL MaxiPuan kazanabilir.

Müşterilerin bu fırsattan yararlanabilmesi için kampanya şartlarına dikkat etmeleri gerekiyor. Kampanya dahilinde yapılacak alışverişlerde taksitli işlem yapılamayacağı gibi, iptal, iade ve ürün değişikliği işlemleri de MaxiPuan iadesi yapılacak şekilde gerçekleştirilecektir. Kampanya kapsamında kazanılan MaxiPuan’lar, puan haricinde başka bir şekilde değerlendirilemeyecektir.