Nakit ihtiyacı olan o bankaya akın edecek! Anında kredi ile 10 bin TL veriyor: Son 5 gün

Bankalar müşteri potansiyellerini artırmak adına birçok farklı kampanyalar düzenliyorlar. Yeni bir kampanya haberi de Kuveyt Türk Katılım Bankasından geldi. İşte detaylar…

Nakit ihtiyacı olan o bankaya akın edecek! Anında kredi ile 10 bin TL veriyor: Son 5 gün

Kredi kullanmak isteyen vatandaşlara Kuveyt Türk Katılım Bankasından bir duyuru yapıldı. Kuveyt Türk Katılım Bankasından yaptığı bu kampanyanın bitimine sayılı günler kaldı. Detaylar haberimizde…

banka

10 BİN TL ANINDA HESAPLARINIZA YATACAK! KATILIM BANKASINDAN 2 AY ERTELEMELİ, VADE FARKSIZ NAKİT DESTEĞİ MÜJDESİ! SON GÜN 31 MAYIS!

Artan hayat pahalılığının her kesimden insanın nakit talebini artırdığı bir dönemde, Kuveyt Türk katılım bankalarından güzel haberler geliyor. Normalde faizsiz, düşük getirili özkaynak stratejisiyle finansman desteği sağlayan Kuveyt Türk Katılım Bankası, şimdi kapılarını vade farkı olmaksızın nakit desteğine açtı. İşte Kuveyt Türk Katılım Bankası'nın yeni kampanyasının detayları:

Yüksek enflasyon nedeniyle günlük yaşam koşullarının bozulması başta olmak üzere bir dizi faktör tüketicinin nakit ihtiyacını artırdı. Ay sonu gelirlerini ve hatta en temel ihtiyaçlarını dahi göremez hale gelen tüketiciler, Mayıs ayından itibaren bütçe destek noktaları aramaya başladı. Girişim sermayeli bankalardan özellikle bankanın kredi kampanyasından haberdar olan tüketiciler için sevindirici bir haber geldi.

Katılımcı bankacılık sektörünün önde gelen isimlerinden Kuveyt Türk Katılım Bankası, Mayıs ayı sonundan itibaren geçerli olacak yeni fonlama desteğini açıkladı. Mart ayından Mayıs ayı sonuna kadar Kuveyt Türk Katılım Bankası müşterisi olan ve bu dönemde kart başvurusunda bulunan tüm tüketicilere faizsiz nakit yardımı yapılacağı açıklandı.

KUVEYT TÜRK KATILIM BANKASI’NDAN YENİ MÜŞTERİLERİNE VADE FARKSIZ DESTEK!

Kuveyt Türk Katılım Bankası, özellikle sıfır faiz oranı ve düşük kâr paylaşımı politikası sayesinde müşteri sayısını artırarak kısa sürede sektörün önde gelen bankalarından biri haline gelmiştir. Bunu yaparken, şu anda nakit sıkıntısı çeken ve finansal olarak zorlanan tüketicilere hitap etti. Banka, 15 Mart - 31 Mayıs 2023 tarihleri arasında Kuveyt Türk Katılım Bankası'nın ilk müşterisi olan tüm tüketicilere faizsiz finansman desteği sağlayacağını açıkladı.

Kuveyt Türk Katılım Bankası, 31 Mayıs'a kadar ihtiyaç kartı başvurusu onaylanan tüm bireysel banka müşterilerine 10.000 TL'ye kadar finansman desteği sağlayacağını ve bu kapsamdaki ödemelerin kampanyaya kadar ertelenebileceğini açıkladı. Banka en fazla altı aylık bir süre belirlemiştir.

KUVEYT TÜRK KATILIM BANKASI VADE FARKSIZ İHTİYAÇ FİNANSMANI BAŞVURUSU

Kuveyt Türk Katılım Bankası faizsiz tüketici finansmanı başvurusu bankanın mobil uygulaması üzerinden online olarak yapılabilmektedir.