Ziraat Bankası müşterilerine özel fırsat! Banka kartı olanlara 3000 TL hediye ediliyor

Ziraat Bankası’ndan Bankkartlılara önemli açıklama! Ziraat Bankası'nın yeni kampanyasına katılmadan harcama yapmayı aklınızdan geçirmeyin. Kampanya kapsamında 3000 Türk Lirası hediye kazanmak mümkün. Daha fazla detaya haberimizden göz atabilirsiniz…

Ziraat Bankası müşterilerine özel fırsat! Banka kartı olanlara 3000 TL hediye ediliyor

Yaptığı kampanyalarla her zaman adından söz ettirmeyi başaran Ziraat Bankası'ndan yepyeni kampanya haberi verildi. Tüm kampanya katılımcılarına 3000 Türk Lirası hediye. Peki 3000 lira hediyenin şartları neler? Kampanyaya nasıl başvurabilirim? İşte tüm detaylar...

ZİRAAT BANKASI BANKKART SAHİPLERİNE 3000 LİRA HEDİYE

Banka kampanyaları hemen hemen her yaştan insanın ilgisini çekmektedir. Bu nedenle bankalar müşteri memnuniyetini sağlamak ve yeni müşterileri bünyelerine katmak için çeşitli kampanyalar hazırlamaya devam etmektedir.

ziraat bankası kampanya

Kampanyalarında adını sıkça duyduğumuz Ziraat Bankası, yeni kampanyasıyla müşterilerinin karşısına çıktı. Banka, resmi internet sitesinde Bankkart TL müşterilerine 3000 TL'ye kadar hediye edeceğini duyurdu. Ziraat Bankası, Bankkart TL kampanyası kapsamında Kappatur'da harcamak üzere 3000 Türk Lirası hediye edeceğini açıkladı. Banka, kampanya katılım ve harcamalarına göre Bankkart lira vereceğini açıkladı.

ZİRAAT BANKASI BANKKART KAMPANYA DETAYLARI

Ziraat Bankası'nın resmi internet sitesinde yayınlanan kampanya bilgilerine göre Bankkart hediye kampanyası şöyle:

Bankkart kredi kartı ya da banka kartı özelliğiyle Kappatur’da tek seferde gerçekleşecek olan 10.000 TL ile 14.499 TL arasındaki peşin veya taksitli harcamaya 1.000 TL, 15.000 TL ile 29.999 TL arasındaki peşin veya taksitli harcamaya 1.500 TL, 30.000 TL ve üzeri peşin veya taksitli harcamalara ise 3.000 TL Bankkart Lira verileceği duyuruldu.

10 Nisan ile 15 Mayıs 2023 tarihleri arasında geçerli olacak bu kampanya kapsamında yararlanabilmek için Bankkart Mobil uygulamasından, bankkart.com.tr internet sitesinden ya da SMS ile kampanyaya katılım sağlanması gerekmektedir. SMS ile kampanyaya katılmak isteyen kişiler bankada kayıtlı olan cep telefonları üzerinden KAPPATUR yazıp 47-57’ye SMS göndermesi gerekmektedir. Kampanya katılım sağlayan banka müşterilerinin Bankkart Lira kazanılabilmesi için harcamalarını Bankkart POS cihazlarından yapmış olması gerekmektedir.

Ayrıca ön provizyon işlemleri, Bankkart Business, Ücretsiz Bankkart ve Bankkart Lira kullanılarak yapılan her türlü harcamalar kampanyaya kapsamına dahil edilmemiştir. Kampanya sadece Kappatur Merkez Ofisi, 444 0 577 numaralı çağrı merkezinden ve Kappatur web sitesinden online yapılacak rezervasyonlar için geçerlidir.