Erdoğan'dan siyasi şantaj haline gelen vize sorununa kesin çözüm!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, vize konusunu ele alacaklarını belirterek, "Son dönemde siyasi şantaja dönüşen konuyu biz halledeceğiz" dedi. 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili çok önemli bir tercih yaptıklarını söyleyen Erdoğan, "Kamu ve özel sektör ortaklığında 21 yıla damgasını vuran eşsiz bir başarı öyküsü yazdık." diye konuştu.

Erdoğan'dan siyasi şantaj haline gelen vize sorununa kesin çözüm!

TOBB 79. Genel Kurulu'na katılan ve burada önemli başlıkları ele aldığı bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı konuşmada siyasi şantaj şeklinde değerlendirdiği i vize konusunu ele alacaklarını söyledi. Öte yandan enflasyonla ilgili de mesaj veren Erdoğan, “Yüksek enflasyon sorununu tek hanelere indirerek insanımızın içini rahatlatan bizleriz, yine yapacağız. Küresel ekonomideki oynaklık zayıfladıkça bunun olumlu sonuçlarını göreceğiz” dedi.

VİZE MESAJI

Erdoğan'dan siyasi şantaj haline gelen vize sorununa kesin çözüm!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, son günlerin en çok konuşulan konulardan birisi olan vize meselesi hakkında şöyle konuştu:

"Vize konusunu en kısa sürede halledeceğiz. Önünüzü açmak için çalışmaya devam edeceğiz. Tüm iş topluluklarımıza meydan okumak istiyorum; Dünyadaki durumlar belki en büyük fırsatı sunuyor. Kaybedecek tek bir anımız bile yok. Tüm Türkiye gibi biz de 5 altın yılı daha kazandığımızı düşünüyorum. Yükümüz ağır, farkındayız. İnşallah en fazla önümüzdeki 5 yılı değerlendireceğiz. Seçim sürecinde sürekli yalan söylediler. Oradaki belediye başkanı, yaptığını kanıtla. Bütün tuşlara bastılar, ne oldu?

Bütün yalanlar. Yalancının mumu gece olana kadar yanar. Ülkeye ve iş dünyasına korku salabilmek adına her türlü çirkinliği sergiliyorlar. Siyasi tarihte en rezil kampanyayı yürüttüler. Türkiye'nin ekonomisini Londra'daki tefecilere emanet etmeye çalıştılar, başaramadılar. Kötümserlere şans vermemenizi rica ediyorum. İşimizin başına dönelim ve gündemimize odaklanalım. Yeni pazarlar ve yeni müşteriler arayacağız. Daha çok üreteceğiz, daha çok ihracat yapacağız. Umarım yatırımlarınızı daha da artırırsınız."