Güzellik merkezleri bunu duymasın! İstenmeyen tüyler bu yöntemle tarihe karışacak: Lazere son!

İstenmeyen tüylerden bu yöntem ile kurtulabileceksiniz. İstenmeyen tüyler için bu yöntem nedir? Tüm detaylar haberimizde.

Güzellik merkezleri bunu duymasın! İstenmeyen tüyler bu yöntemle tarihe karışacak: Lazere son!

Lazer, epilasyon olmadan istenmeyen tüylerden doğal yollar ile kurtulabilirsiniz. Doğal kür ile acısız ağrısız bir şekilde tüyler yok olacaktır. Bu doğal kür ne? Nasıl yapılır? Merak edilen detaylar haberimizde.

İSTENMEYEN TÜYLERDE KURTULMAK ÇOK BASİT!

Lazer epilasyon ile tüylerden kurtulmak yerine bu doğal kür size yardım edecektir. O yöntem bulundu ve uygulanmaktadır. Acı ve ağrı hissetmeden istenmeyen bu tüylerden kurtulabileceksiniz. ZrdeçalAni gelişen işlerin olması halinde kürü uygulayarak kolaylıkla işlerinize yetişebileceksiniz. Hem ağrı olmadan hem pratik yolla bu yöntemi uygulayabilirsiniz.

Bir kasenin içine bir miktar toz zerdeçal ekleyiniz. Toz zerdeçalın üstüne 2 yemek kaşığı süt ekleyin. Karışım macun kıvamını alana kadar karıştırma işlemini gerçekleştirin. Macun kıvamı alan kürü istediğiniz o bölgeye uygulayın. 30 dakika bekletmenizin ardından ılık su ile durulama işlemini gerçekleştirin. Haftada 3-4 kez uygulamanız yeterli olacaktır. Gözle gö