İnşaat firmasının kazdığı çukurdaki su birikintisi 4 yaşındaki çocuğa mezar oldu!

Dört yaşındaki Adem Kavçin isimli bir çocuğun cansız bedeni üç ay önce Sultanbeyli'de durdurulmuş olan bir inşaatın açtığı çukurdaki su birikintisinde bulundu. Aile, çocuğun çukura düştüğünü ve boğularak can verdiğini söylerken inşaat firmasından şikayetçi olacaklarını söylediler.

İnşaat firmasının kazdığı çukurdaki su birikintisi 4 yaşındaki çocuğa mezar oldu!

İstanbul'un Sultanbeyli ilçesinde yaklaşık 3 ay kadar önce inşaatın çalışma yaptığı sırada açtığı bir çukur su birikintisine dönüştü. 4 yaşında olduğu belirlenen Adem Kavçin'in ise su dolu çukurda boğulduğu iddia ediliyor.

İlçeye bağlı Yavuz Selim mahallesinde yağmur sularıyla dolup taşan bir istinat duvarının yanındaki çukur yaklaşık 3 ay önce durdurulan inşaata ait olduğu bildirildi. Mahalle sakinlerinin ifadesine göre çukur, uyarılara rağmen hiçbir şekilde kapatılmadı.

İnşaat firmasının kazdığı çukurdaki su birikintisi 4 yaşındaki çocuğa mezar oldu

KÜÇÜK ÇOCUK SU DOLU ÇUKURDA BULUNDU

İftar saati yaklaşırken çocuğunu arayan Erhan Kavçin, henüz 4 yaşındaki oğlu Adem Kavçin'i bir türlü bulamadı. Yapılan aramanın ardından Adem'in cansız bedeni, inşaat halindeki su dolu çukurun içinde bulundu.

Oyun oynarken çukura düşen çocuk boğularak öldü. Adem Kavçin'in cenazesi, otopsinin ardından adli tıp laboratuvarına kaldırıldı. İnşaat firmasına şikayette bulunan aile, 4 yaşındaki çocuklarının ölümünden sorumlu tuttukları inşaat firmasının ihmalkar olduğunu belirterek şikateçi olacaklarını söylediler.