TiktokTan oy desteğini istediği gençlere seslenen Kılıçdaroğlu, onlara üç neden verdi!

Millet İttifakı'nın ortak cumhurbaşkanı adayı CHP lideri kemal Kılıçdaroğlu, kendisine ait resmi TikTok hesabı üzerinden bir video yayınladı. Videsunda gençlere seslenen Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı'na destek vermek için onlara 3 neden sıraladı.

TiktokTan oy desteğini istediği gençlere seslenen Kılıçdaroğlu, onlara üç neden verdi!

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, ikTok'ta paylaştığı bir videoda gençlere seslenerek onlardan oy desteği istedi. TikTok hesabından paylaştığı bir videoda bunun nedenini açıklayan Kılıçdaroğlu, gençlere "Milli İttifak'ı desteklemek için üç neden" şeklinde ifadeler kullandı.

ÖTV, KYK KREDİLERİ, ENFLASYON VE İŞ OLANAKLARI

Kemal Kılıçdaroğlu, yayınladığı videoda gençlere seslendi ve onlara “Miller İttifakı'nı desteklemek için 3 neden” diyerek bu gerekçeleri şöyle açıkladı:

- 1: İlk arabanızda ÖTV olmayacak.

- 2: KYK kredisi ve burs miktarı artacaktır. Borç sıfır faiz ile birlikte yendien yapılandırılacaktır. KYK borcu için endişelenmenize gerek kalmayacak.

- 3: 2 yılda sürdürülebilir enflasyonu istikrara kavuşturun ve 5 yılda en az 5 milyon istihdam yaratın. En büyük endişeniz işsizlik değil hangi mesleği seçeceğinizi düşünmek olacaktır.

Tiktok'tan oy desteğini istediği gençlere seslenen Kılıçdaroğlu, onlara üç neden verdi!

Bütün bunların gerçek olduğu hayat dünyanın öbür ucunda değil, ben Cumhurbaşkanı seçildiğim zaman doğduğun topraklarda olacaksınız ve bizler bunu birlikte başaracağız.

"TÜM YORUMLARI OKUYORUM"

Kılıçdaroğlu, videoyu Twitter hesabı üzerinden de paylaştı ve "Gençler" başlığıyla paylaştı ve TikTok'ta videonun açıklamasında, "Gençler, bütün bunlar ben cumhurbaşkanı seçildiğimde doğduğunuz ülke için geçerli olacak! Aksi halde ne istediğinizi yazın, Tüm yorumları okuyorum." dedi.