Türk Telekom hat kullananlar dikkat! Bunu yapanlara 50 TL iade edilecek: Acele edin!

Türk Telekom hat sahiplerine özel ayrıcalıklar sunan yeni kampanyasını duyurdu. Kampanyaya 30 Haziran'dan önce katılınmalı. Kampanya kapsamında, 50 TL hediye.

Türk Telekom hat kullananlar dikkat! Bunu yapanlara 50 TL iade edilecek: Acele edin!

Türk Telekom hat sahiplerine özel ayrıcalıklar sunan yeni kampanyasını duyurdu

Türk Telekom, ülke genelindeki hat sahiplerine, yeni kampanyasını duyurdu. Diğer operatörlere kıyasla daha fazla avantaj vaat eden kampanyanın sahibi Türk Telekom, Türkiye'nin 81 ilinde şubesi bulunan A101 marketleri ile yaptığı yeni anlaşmanın detaylarını resmi olarak paylaştı.

Türk Telekom, A101 ile yeni iş birliğini duyurdu

Türk Telekom, A101 ile yeni iş birliğini duyurdu

Türk Telekom'dan yapılan açıklamaya göre, hat sahipleri, A101 ile yapılan işbirliği kapsamında 300 TL ve üzeri alışverişlerinde 50 TL indirim kazanabilecek. Türk Telekom bireysel hat, internet veya telefon kullananlar, A101 internet sitesi üzerinden 300 TL ve üzeri alışveriş yaparak indirimden yararlanabilir. Kampanyaya Türk Telekom mobil uygulamasından şifre alarak ya da 6262'ye "AYUZBIR" yazıp TC kimlik numarasını belirterek kısa mesaj göndererek katılınabiliyor.

Hat sahiplerine 50 TL hediye

Kampanya 22 Mart - 30 Haziran tarihleri arasında geçerli olacak. Bu kampanya sadece, A101 mobil uygulamalarında geçerli. Türk Telekom mobil hat, internet, ev telefonu ve Tivibu kullanan müşterilerinin yararlanabildiği kampanya, müşteri başına bir kullanım ile sınırlı. Sadece 20 bin müşteri kampanyaya katılabilir. Promosyon başka bir teklif veya indirim kodu ile birleştirilemiyor ve alınan şifreler sadece bir kez kullanılabilir. Alışverişin iptali veya iadesi durumunda alışveriş tutarı ve iptal tutarı oranında iade yapılacak. Kampanyaya 30 Haziran'dan önce katılanlar, 50 TL indirim kazanıyor.