82 yaşındaki kadın 20 yaş genç gözüküyor! Büyük sırrını açıkladı: Genç gözükmenin üç formülü!

Cilt bakımı, yaş ilerledikçe cildimizde meydana gelen değişimleri en aza indirmek için oldukça önemli bir faktördür. Özellikle yaşıtlarına göre genç görünen kadınların cilt bakım rutinleri ve güzellik sırları, merak konusu olmaktadır. Son zamanlarda TikTok'ta viral olan bir videoda, 82 yaşındaki bir büyükanne, torununun paylaştığı tüyolarla en az 20 yaş genç görünmesini nasıl sağladığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

82 yaşındaki kadın 20 yaş genç gözüküyor! Büyük sırrını açıkladı: Genç gözükmenin üç formülü!

Kadınların cilt bakım rutinleri ve güzellik sırları gerçekten farklılık göstermektedir. Botoks gibi invaziv yöntemlerden kaçınanlar, doğal ve basit cilt bakım yöntemlerini tercih edebilmektedir. 82 yaşındaki bir kadının yaşlanma karşıtı tavsiyesi, genç ve yaşlı nesiller arasında büyük ilgi uyandırmış ve internette gündem olmuştur.

60 YILLIK UYGULAMA: TAVSİYESİ İSE...

genç görünme

Son zamanlarda Kandee Johnson, büyükannesinin 82. doğum gününü kutlayarak genç görünme sırlarını paylaştı. Büyükannesinin yaşlanma karşıtı tavsiyeleri, interneti salladı. "Tamam Nana, söyle bana sırların neler çünkü herkes 'Nasıl bu kadar genç görünüyor?' diyor" dedi.

Büyükannesinin cevabı ise dikkat çekiciydi: "İlk iş kimseye söyleme tamam mı!" diyerek gizemli bir başlangıç yaptı. Ardından genç görünmenin sırrını ortaya çıkardı. "Her gün C vitamini ve E vitamini alın. Bu vitaminler hücreleriniz için iyidir" dedi. Kandee ise büyükannesinin bu takviyeleri 60 yıldır düzenli olarak kullandığını açıkladı.

BOL BOL UYUMAK

Sağlık uzmanlarına göre, E vitamini cilde fayda sağlayabilir ve iltihabı azaltabilirken, bağışıklık sistemi için de iyileştirici etkisi bulunabilir. C vitamini ise kan basıncını düşürmede yardımcı olabilir, bağışıklığı artırmanın yanı sıra kalp hastalığı riskini azaltabilir.

Büyükanne, genç görünmek ve 82 yaşında mutlu bir yaşam sürdürmek için birkaç önemli tavsiyede daha bulundu. "Bol bol uyuyun ve sevdiğiniz herkese iyi davranın" diyerek yaşlanma karşıtı sırlarını tamamladı.